Diensten

Adnox biedt diensten aan in de breedste zin.

Detacheren

Als je wordt gedetacheerd, kom je in dienst van Adnox. Wij lenen je vervolgens uit aan een andere werkgever in jouw vakgebied. Het gaat vaak om projecten met een duur van enkele maanden tot een aantal jaar. Vooraf maken we duidelijke afspraken met je. Zo spreken we af hoelang de opdracht gaat duren, hoe veel dagen je werkt en welke vergoeding je krijgt. Kortom, we zetten alles op een rijtje en geven je zo veel mogelijk zekerheid.

Werving en selectie

Werving en selectie houdt in dat wij op zoek gaan naar werknemers voor onze opdrachtgevers. We selecteren de meest geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Ook voor het vinden van een vaste baan ben je bij Adnox dus aan het juiste adres. Op onze website vind je gemakkelijk diverse projecten waar personeel wordt gezocht. Wanneer jij aan de functie-eisen voldoet en wordt geselecteerd, word je gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers.

Payroll

Payrolling houdt in dat je bij Adnox op de loonlijst staat, maar aan de slag gaat bij je eigen werkgever (onze opdrachtgever). Wij verzorgen vervolgens alles wat er bij werkgeverschap komt kijken. Wij gaan een arbeidscontract met je aan, betalen je salaris uit en verzorgen je loonstroken en jaaropgaven. Je gewerkte uren kun je gemakkelijk doorgeven via de email. Leiding en toezicht liggen bij onze opdrachtgever (de organisatie waarvoor je dagelijks werkt). Zij zijn het aanspreekpunt als het gaat om zaken als werktijden en vrije dagen.