Algemene vragen

Adnox B.V. is een detacheringsbureau. Dit houdt in dat je bij Adnox B.V. in dienst bent waarbij we jou als het ware ‘uitlenen’ aan een opdrachtgever. Wanneer je in dienst bent bij een opdrachtgever via Adnox B.V., dan is Adnox B.V. je formele werkgever.

Bij detachering is Adnox B.V. je werkgever en ontvangt je een contract via Adnox B.V.

Werk je als zzp-er via Adnox B.V., dan factuur je de gewerkte uren bij ons.

Vul de inschrijfformulier in en upload je cv of reageer op een vacature op onze website. Er kan ook ten alle tijden gebeld worden met onze intercedent Peter Stolk. Binnen 7 dagen kunnen we je bij een opdrachtgever plaatsen.

Tijdens een gesprek met onze intercedent of HR-medewerker kunnen wij je voorzien van een salarisadvies. Aan de hand van jouw opleidingsniveau en ervaring adviseren wij de hoogte van je salaris

Vergoeding

Nee. Het bestaansrecht van Adnox B.V. is grotendeels te danken aan het feit dat wij over een groot gespecialiseerd netwerk van opdrachtgevers beschikken. Deze opdrachtgevers schakelen ons in en zijn bereid te betalen voor onze dienstverlening. Als projectmedewerker betaal je dus nooit (in welke vorm dan ook) voor onze dienstverlening. Dit is zelfs volgens de Nederlandse wet verboden. Er wordt altijd een marktconform salaris gehanteerd

Bij Adnox B.V. wordt de salaris per week uitgekeerd. Dat houdt in dat je sneller beschikt over geld. Elke vrijdag dien je de urenbriefje in, voor de gewerkte uren van die week en een week later staat het op de rekening.

Omdat je als "inlener" werkt bij een opdrachtgever, zal Adnox B.V. ten alle tijden je salaris uit keren. Vragen over uren en of salaris kan je altijd via Adnox B.V. regelen.

Werkwijze

Aan de hand van jouw inschrijfformulier en cv die je online hebt ingevuld , gaat Adnox B.V. opzoek naar de juiste opdrachtgever. Binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op met een opdracht voorstel.

Nadat Adnox B.V. de juiste opdrachtgever heeft gevonden, zal Adnox B.V. je hiervan op de hoogte stellen. Ga je akkoord met de opdracht dan ontvangt je de details van de opdracht en de gegevens van de opdrachtgever en je salaris in je digitale omgeving. Hier teken je ook het contract.

Heb je de contracten getekend dan kan je bijna altijd de eerst volgende maandag beginnen met je nieuwe werk.

Privacy

Op het moment dat je jezelf hebt ingeschreven bij Adnox B.V., ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Adnox B.V. zal je gegevens doorsturen naar de opdrachtgevers die passen bij jouw cv. Adnox B.V. zal zorgvuldigheid en discreet met jouw gegevens omgaan.

Uiteraard blijft je in ons bestand. Op het moment dat uw cv matcht met een nieuwe vacature, dan neemt Adnox B.V. persoonlijk contact met je op om je hierop te attenderen. Indien deze vacature voldoet aan je wens, gaan we graag opnieuw met je in gesprek.

Door middel van een mail of contactformulier te sturen met het verzoek tot uitschrijven.