Wie zijn wij?

De beste mensen op de juiste plek

Waarom Adnox?

Adnox heeft jaren ervaring op het gebied van detachering. Middels onze expertise weet Adnox precies welk personeel u nodig heeft. Detachering is het eigentijdse antwoord voor bedrijven die agile willen zijn, maar tegelijk verzekerd willen zijn van continuïteit. Het is een oplossing voor tijdelijke gerichte ondersteuning of voor vervanging voor langere tijd. Wij detacheren onze medewerkers tegen een uurtarief voor een periode van enkele maanden tot enkele jaren. Vooral voor bedrijven met headcounts en hoger gekwalificeerd personeel kan dit een goede en kosteneffectieve oplossing zijn.


Missie

Adnox wil op een professionele wijze samenwerken met haar ondernemers, werkgevers (opdrachtgevers) en kandidaten. Dit doen we op een open, integere en toekomstgerichte wijze, met als doel vraag en aanbod op het gebied van personeelsvoorziening in balans te brengen..


Visie

In al onze relaties staat de lange termijn centraal. Dat betekent eerlijk zakendoen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijke of vaste functie.


Wat doet Adnox?

  • Het detacheren van de juiste personeel. De juiste persoon voor "the job". Wij leveren personeel die specialist zijn in je branche en vakgebied. We beschikken over een uitstekende talenten op mbo-, hbo- en wo-niveau.

  • Werving en selectie van personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.

  • Alle administratieve afwikkelingen worden door Adnox verzorgd. U hoeft slechts de betaling over te maken.

  • Binnen 3 dagen de juiste kandidaat, bij de juiste opdrachtgever.